Kezdőlap             Blog             Történelem             Filmek             Érdekességek             Kapcsolat            

Üdvözöllek a jegyzettar.hu honlapon!
Történelem, filmek érdekességek Harmat Árpád Péter tollából.

Kapcsolat

Üdvözöllek a Jegyzettáron!

A jegyzettar.hu elsősorban történelemmel és filmekkel, illetve kisebb részt könyvekkel, kultúrával, világpolitikai jelenségekkel és érdekességekkel foglalkozó honlap. Remélem sok hasznos és/vagy érdekes poszttal találkozol nálunk. Az alábbiakban a tulajdonos-főszerkesztő bemutatkozását olvashatod.

Főszerkesztő

A nevem Harmat Árpád Péter, 1973 –ban születtem, történész vagyok és történelem tanár (főállásban és magántanárként is). A történelemcikkek.hu, a történelemklub.com és még néhány történelemmel foglalkozó blog főszerkesztőjeként tevékenykedem és a Magyar Történelmi Társulatnak is tagja vagyok. Ha magántanárként keresnél, ajánlom rövid magántanári bemutatkozásom.

Vidéken élek két gyermeket nevelve feleségemmel. 2004 óta foglalkozok történelemtanítással, kutatással és publikálásokkal. Eddig publikált cikkeim-posztjaim száma: 748 db. (2018.07.06-ig) Ebből 362 db a tortenelemcikkek.hu oldalon, 32 db a tortenelemklub.com -on és 291 db a blog.hu oldalakon jelent meg, illetve további 63 db a jegyzettar.blog.hu -n. Kiemelt publikációs területem a XX. század, másodsorban a kora-újkor,  a magyar reformkor, illetve az 1848/49 -es szabadságharc.

Szenvedélyem a történelem, de rengeteg minden érdekel. A Jegyzettáron a történelem megszerettetése és különlegességek, érdekességek megjelentetése a célom. A honlap központi elérhetősége: info@jegyzettar.hu illetve ajegyzettar@gmail.com

Más honlapjaim:

 1. Történelem cikkek => tortenelemcikkek.hu
 2. Történelem klub => tortenelemklub.com 
 3. Történelem blog => tortenelemtanulas.blog.hu
 4. Töri klub blog  =>  toriklub.blog.hu
 5. Háborúk blog => haboruk.blog.hu
 6. Jegyzettár blog => jegyzettar.blog.hu
 7. Pervenimus blog => pervenimus.blog.hu
 8. Kávészünet blog => kaveszunetben.blog.hu
 9. Világesemények blog => vilagesemenyek.blog.hu
 10. Lokálpatrióták blog => vasarhelyilokalpatriotak.blog.hu

Filmes honlapjaim:

 1. Filmtress blog
 2. Filmworlds blog
 3. Filmworlds 2 blog

***